Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Manusi fitness barbati Fitskin Power Line 

Preţ:  34,95 lei cu TVA 


Acest produs face parte din linia FitSkin a brandului ARMURA.

Siguranta corpului in timpul activitatilor fizice este cea mai importanta si dorita caracteristica pentru fiecare sportiv in timpul antrenamentelor. Printre partile sensibile ale corpului uman sunt si mainile, care trebuie protejate in timpul exercitiilor de diferite intensitati.

Modelul Powerline al liniei FitSkin este dedicat sportivilor incepatori si avansati. Constructia sa foarte robusta si rezistenta il face potrivit pentru activitatile fizice de intensitatea scazuta si medie.

Este realizat dintr-o combinatie de piele de vaca de inalta calitate si material artificial foarte solid. Degetul mare are exteriorul captusit cu un strat absorbant pentru indepartarea transpiratiei. Are pe degetele mediene doua barete ce pot fi folsite pentru scoaterea cu usurinta de pe mana dupa terminarea exercitiilor. Banda cu scai de inchidere pe incheietura este de asemena una de calitatea inalta, un lucru care asigura folosinta lor o perioada indelungata.

Interiorul este tratat antibacterian, un lucru care asigura o durata de viata semificativ crescuta fata de modelele normale.

Tehnologii folosite:
 - EASY WEAR, usor de purtat si de scos de pe mana datorita benzilor cu destinatie specifica.
 - EFP-Ergonomic Foam Pading, captusirea suprafetelor de contact cu gel sau spuma multistratificata ce asigura un confort sporit in utilizare.
 - AIR FLOW - canale specifice de circulatie a aerului care garanteaza o aerificare ideala a intregii manusi
 - FLEX&FIT - ranforsarea speciala a punctelor de tensiune si ergonomicitate sporita in conceperea corpului principal al manusii care asigura o potrivire ideala pe palme.
 - PROLAM Protective Lamination, laminarea suprafetelor cu risc crescut de uzura pentru a asigura o rezistenta indelungata la utilizare.

Culoare: negru/verde.

Marimi: XS - XL.

Disponibil in stoc  Vezi stoc

Marime Cantitate: