Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Manusi fitness Fitskin Premium Line 

Preţ:  39,95 lei cu TVA 


Acest produs face parte din linia FitSkin a brandului ARMURA.

Modelul Premium Line este varful de gama a noilor manusi dedicate fitness-ului din cadrul liniei Fitskin. Realizate dintr-o combinatie echilibrata de piele de vaca si materiale artificiale de cea mai buna calitatea, ele se preteaza celor mai intense exercitii din salile de antrenament. Sunt prevazute cu o manseta lunga pentru sustinerea anatomica a incheieturilor sportivului, asigurand astfel preventia impotriva accidentarilor din timpul pregatirii fizice de mare intensitate.

Degetele mediene sunt de asemenea prevazute cu doua barete speciale care permit scoaterea cu usurinta a manusilor dupa antrenament. Interiorul este tratat antibacterian, pentru o utilizare mai sigura si de durata.

Tehnologii folosite:
 - EASY WEAR, usor de purtat si de scos de pe mana datorita benzilor cu destinatie specifica.
 - EFP-Ergonomic Foam Pading, captusirea suprafetelor de contact cu gel sau spuma multistratificata ce asigura un confort sporit in utilizare.
 - AIR FLOW - canale specifice de circulatie a aerului care garanteaza o aerificare ideala a intregii manusi
 - FLEX&FIT - ranforsarea speciala a punctelor de tensiune si ergonomicitate sporita in conceperea corpului principal al manusii care asigura o potrivire ideala pe palme.
 - PROLAM Protective Lamination, laminarea suprafetelor cu risc crescut de uzura pentru a asigura o rezistenta indelungata la utilizare.

Culoare: negru /  verde .
Marimi: S - XL.

Disponibil in stoc  Vezi stoc

Marime Cantitate: 
 


Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.

Poate te interesează şi: