Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Maiou oficial Acvilele deplasare 

Preţ:  139,00 lei cu TVA 


Produs oficial PEAK al Federatiei Romane de Baschet, maioul “Acvilele” este conceput pentru meciurile din deplasare ale “tricolorelor”. Originalitatea constă în aripile de acvila imprimate lateral, identitatea echipei de baschet feminin a României. De culoare predominant albastru, cu inserții galbene si fabricat din material poliester 100%, maioul este realizat prin sublimare, având logoul FRB in partea stângă și tricolorul inscripționat pe piept. Acest tricou fara maneci are imprimate pe fata atât numele reprezentativei României, cât și cel al sponsorului principal. Perfect pentru orice fan al naționalei, maioul “Acvilele” poate fi inscripționat, la cerere, cu numărul dorit pe față (central, in format mic), respectiv cu numele si numarul pe verso (în format mare).
 
Arhicunoscut pe piața din America, Asia, Australia și Europa, brandul PEAK acoperă o multitudine de sporturi. PEAK are contracte cu 14 comitete olimpice internaționale (Brazilia, Noua Zeelandă, Ucraina, Slovenia, România, etc), cu cele mai importante organisme din baschet- FIBA și NBA, cu zeci de echipe naționale și de club. Datorită expunerii la nivel mondial, vedetele NBA
Tony Parker, Dwight Howard, Lou Williams, George Hill, Milos Teodosic sau Matthew Dellavedova au linii individuale de echipament PEAK.

 

 


Disponibil in stoc  Vezi stoc

Marime Cantitate: 
 


Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.