Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Ghete baschet PEAK Delly 1 Down Under 

Preţ retail:  547,40 lei
Preţ:  465,28 lei cu TVA 
Economiseşti: 82,12 lei (15,00%)Ghete de baschet Peak din linia individuala Matthew Dellavedova.
Primul model din gama Delly, One este fiabil si moale deopotriva, fiind recomandat celor care joaca pe pozitii mici (1,2, 3). Desprins parca din modelul pantofului Cenusaresei, Delly 1 are un design foarte atragator si culori extrem de placute ochiului. Fata de restul modelelor, producatorul a folosit foarte mult carbon. Tehnologia GRADIENT-Dual reduce presiunea exercitata asupra picioarelor in timpul sariturilor, indeplinind cerintele unei activități de intensitate ridicata. Absorbtia excelenta a transpiratiei piciorului se datoreaza materialelor folosite in talpa, care minimizeaza orice soc suportat. Foarte cochete si pline de detalii, ghetele joase Delly 1 se preteaza la orice suprafata de joc.

Arhicunoscut pe piața din America, Asia, Australia și Europa, brandul PEAK acoperă o multitudine de sporturi. PEAK are contracte cu 14 comitete olimpice internaționale (Brazilia, Noua Zeelandă, Ucraina, Slovenia, România, etc), cu cele mai importante organisme din baschet- FIBA și NBA, cu zeci de echipe naționale și de club. Datorită expunerii la nivel mondial, vedetele NBA Tony Parker, Dwight Howard, Lou Williams, George Hill, Milos Teodosic sau Matthew Dellavedova au linii individuale de echipament PEAK. 
Matthew Dellavedova este cel mai important om din angrenajul nationalei Australiei. Cu state vechi in Liga Profesionista Nord-Americana, fundasul “cangurilor” are la activ un titlu de campion, in 2016, in tricoul celor de la Cleveland Cavaliers.


Disponibil in stoc  Vezi stoc

Marime Cantitate: 
 


Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.