Home Textile Accesorii SPORT ADIDASI OUTLET CUPE / MEDALII MAGAZIN OFICIAL
Colant ¾ Fitskin FLEUR DE LIS 

Preţ:  89,95 lei cu TVA 


Colantul  FITSKIN Fleur de Lis, produs de ARMURA, vine in intampinarea nevoilor femeilor pentru un aspect diferit, modern, dar totodata elegant si confortabil.

Aceasta este prevazuta in interior cu un sistem dublu de fixare, un elastic subtire in partea superioara si un snur reglabil in functie de talie.

Imprimeurile sunt realizate prin sublimare, un procedeu modern si definitiv de personalizare, prin care designul este fixat in fibra textila propriuzisa si care nu va iesi la spalare sau la folosinta indelungata.
Se fixeaza foarte bine pe corp datorita materialului de calitate, poliester (82%) cu rol in absorbtia transpiratiei de pe piele si eliminarea ei plus spandex (18%) pentru lejeritatea miscarilor datorita fibrelor elastice din componenta. Inchiderea cusaturii este exterioara, pentru a evita iritatiile cauzate de frecarea cu pielea.

Colantul trei sferturi Fleur de Lis contribuie la maximizarea confortului sportivei, printr-o ergonomicitate atent pliata pe formele ei anatomice . Are un aspect placut, modern, datorita contrastului de culori.

Disponibil in marimile: XS,S,M si L.


Disponibil in stoc  Vezi stoc

Marime Cantitate: 
 


Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.